Foredrag og workshops

 

Tagengoddag signatur 300x206 Foredrag og workshops

Konceptet har målet at livsglæden, motivationen og effektiviteten i hverdagen sikres og stress forebygges, med udgangspunkt i situationen på arbejdspladsen og respekt for både den enkelte og fællesskabet. Der er stor fokus på de ikke-fyrede, dem der sidder tilbage, da de virkelig trænger til motivation. Læs meget mere her.

Det giver ideer, redskaber og coaching til ledere og medarbejdere. Det er især relevant før, under og efter omstrukturering, men kan også bruges mere generelt. Det kan foregå gennem en skræddersyet proces som indeholder Foredrag – Workshops – Coaching, alt afhængig af behovet for jer og jeres arbejdsplads.

Foredrag:

Foredraget er for ansatte og ledere i virksomheder og organisationer, handler om at skabe og bevare gejsten, effektivitet og glæden samt forebygge stress. Foredraget skaber debat og giver redskaber og motivation til alle som vil bevare eller genskabe livsglæde, motivation og effektivitet på arbejdspladsen og i deres privatliv.

Når foredraget er åbent for alle, giver det i tilfælde af omstrukturering, endvidere de pårørende muligheden for at få et indblik i processen, som den ofte føles for dem der sidder midt i den. Tilgangen er dynamisk, positiv og jordnær.

Workshops:

De grundlæggende principper nævnt i foredraget går igen her, men nu gåes der i dybden og det giver mulighed for at arbejde med virksomhedens præcise udfordringer og muligheder. Workshops foregår typisk i mindre grupper efter fælles oplæg. I arbejder på både personlige og på gruppens handlingsplaner og tilgang. Redskaberne justeres så de passer til den enkelte gruppe eller afdeling.

Coaching:

Personlig en-til-en samtaler som typisk foregår over 3, 5 eller flere sessions i løbet af 2-3 måneder. Det kan bruges af ledere, nøglemedarbejder eller den enkelte medarbejder (også deres partnere) som nødvendigt. Den Personlig coaching er selvfølgelig som navnet siger “personlig”, men kan tage afsæt i de  grundlæggende principper og redskaber nævnt i foredraget. Det giver muligheder for en meget mere fokuseret proces baseret den enkeltes behøv, rolle i virksomheden, kapacitet og interesser. Et FIND DIN PASSION forløb kan genskabe glæden og passionen ved ens job eller kan afdække hvorfor man ikke trives i et “GODT job”. Der er mange årsager til at vi pludselig efter en omstrukturering eller midt i et karriereforløb føler os “fejlplaceret” og derfor måske sidder i det job vi har mistet lysten til. En analyse af folk der går ned med stress viser, at op mod en tredjedel går ned fordi de har mistet glæden ved jobbet eller hverdagen.

I alle disse forløb, trækker Birgit Elgaard på hendes erfaring som motivationscoach, som sikrer menneskelig succes hos ledere og medarbejder. Hun er bl.a. tidligere projektansvarlig og markedschef i internationale organisationer og virksomheder som har gennemført omstruktureringer. Det lagde grundlaget for interessen for hvad man selv kan gøre, mens man venter på at strukturen er på plads. Læs mere om Birgit her.

Tag en god dag! konceptet vil styrke den enkelte, både på jobbet og privat og gøre arbejdesprocessen konstruktiv og balanceret samt sikre en fælles tilgang. Det gavner både det daglige arbejde og privatlivet.

Hvad ville det give dig og din virksomhed at opleve et foredrag der inspirere dig og dine kollegaer og medarbejdere til at tænke nye tanker om både gamle som nye temaer.  At  se tingene på nye måder, det er ikke hvordan du har det – men hvordan du tager det!  Birgit Elgaard har selv været igennem adskellige omorganiseringer og frasalg på jobbet og har på det personlige plan oplevet en del af livets udfordringer.

Du kan regne med et dynamiske og engageret foredrag hver gang.

Birgit Elgaard er

- med en barndom i Kenya og et arbejdsliv på tværs af organisationer, i forskellige lande og samfundslag meget bredt funderet.

-bredt orienteret og har gennem årene arbejdet med en lang række emner som Salg, Værdiafklaring,  Stress, Motivation, Coaching, NLP og Mental hovedrengøring eller betydningen af vores ordvalg.

- kan holde både danske og engelske  foredrag og kurser.

- Se mere om Birgit her.

Hvis ovenstående lyder som noget, du mener I kan bruge til jeres næste arrangement, så ring starks og hør nærmere. Foredrag og workshops skræddersys til jeres behov og ønsker. Hvad vil I inspireres til?

- Et arbejdsliv med mere passion og mindre stress?

- Et liv generelt med mere passion og mindre stress?

- Transformer dit liv med et Integrative Shadow coaching forløb.

Hvad vil rykke på din arbejdplads eller i din forening?

Ring på 2122 3464 eller skriv til info@tagengoddag.dk og få en uforpligtende snak om det foredrag eller en workshop der er den rette løsning for dig/jer.