Aldrig mere stress

Føler du dig fanget i en stressende trædemølle? Har du lyst til at springe af stressmøllen? Ville det være godt med lidt hjælp? Så er Stress Coaching noget for dig.

På kun 2 måneder kan du blive fri for stress, ved hjælp af gennemprøvet og velfungerende stress-coaching. Alle kan lære både at håndtere og forebygge stress. Stressende perioder er en del af livet, men du kan lære at styre stressen så den ikke styre dig og går hen og bliver kronisk. På den måde undgår du at blive syg af det.

Stress er blevet en del af hverdagen og med fysiske gener til følge. Stress er ikke det samme som at have travlt i perioder.  Der er tydelige symptomer som du ofte selv overser, deri ligger faren. Når kroppen har kørt på turbo i flere uger mister vi evnen til selv at se symptomerne. Derfor er det meget fornuftigt at få en snak med en stresscoach, hvis andre flere gange af venlighed kommentere ”er du stresset?” . Få det tjekket så du ved at de tager fejl! Hvis de har ret så har du alt at vinde.  

Mange mennesker tager piller for at undgå symptomerne, men piller kan kun dæmpe symptomerne på stress, de kan IKKE fjerne dem.

Elgaard Coaching benytter sig af stress-ekspert Bjarne Toftegårds velafprøvede program og hans teknikker til opnåelse af et liv i balance. Tusinder af mennesker har gode erfaringer med denne form for stress-coaching. Birgit har selv oplevet stress og udbrændthed, og har mærket den personlige gevinst ved stress-coaching.

Alle kan lære at håndtere stress og forebygge stress.

Den enkle og effektive metode, som coach Birgit Elgaard er certificeret af stress-coach  Bjarne Toftegård, Forebyg Stress, til at bruge kombineret med en certificeret coach og NLP-Master practitioner fra Pete Andersen sikre at på kun 2 måneder kan du blive fri for stress ved hjælp af en gennemprøvet metode. Elgaard Coaching speciale er, at hjælpe dig eller dine medarbejder med at håndtere og forebygge stress samt senere, hvis du vil, at coache dig så dit liv bliver som du vil have det. Lyder det interessant for dig så ring på telefon 2122 3464 eller skriv til birgit@elgaardcoaching.dk.

Hos Elgaard Coaching får du den rigtige hjælp, hurtigt. På kun 8 uger lærer du de simple teknikker og værktøjer, der skal til for at få et liv i balance.

Nogle af fordelene ved stress-coaching er:

 • Du får en coach specialiseret i stress.
 • Du lærer at håndtere og forebygge stress i fremtiden.
 • Du bliver i bedre humør.
 • Du fungerer bedre mentalt.
 • Du får et bedre overblik.
 • Du ser muligheder som du ikke så før.
 • Du er mere for din familie.
 • Du får et bedre arbejdsliv.
 • Du får mere energi og overskud.
 • Du får et bedre helbred.

Alle har ret til et godt, ustresset liv! Også DIG!

Sig farvel til din stress i dag, hvorfor vente til i morgen? Jo længere tid man er stresset, jo længere tid tager det erfaringsmæssigt at komme på toppen igen. Det er meget lettere at kravle op fra et lille hul end at vente, for så at skulle kæmpe sig op fra et stort hul.

Oplever du ofte de fysiske gener ved stress og er hverdagen blevet for svær at håndtere?

Hvor lang tid vil du finde dig i at det er stressen der styrer dit liv og ikke dig?

Hvor lang tid vil du spilde, før du får et liv i balance, så du kan være noget for dem du elsker? 

Start i dag, med en gratis og uforpligtende samtale med mig.

Har du brug for en at snakke med omkring din situation og har du brug for en afklaring om eventuelle stress-symptomer, skal du gøre følgende:

 • Ring til mig på telefon 2122 3464 eller skriv til info@elgaardcoaching.dk.
 • Da jeg ofte har klienter og derfor ikke kan svare telefonen, lægger du bare en besked med navn og telefonnummer, samt tidspunkt for hvornår det er bedst at jeg ringer til dig.

Skulle du efter samtalen have brug for stress-coaching, sker der følgende:

 • Vi aftaler tidspunkt for første session.
 • Vil du være sikker på at kunne få nogle tider som passer dig, er det også muligt at aftale alle 7 sessions.

Et stress-coaching forløb på 7 sessions varer kun ca. 2 måneder.