Studerende!

Har du nogensinde tænk på hvor fantastisk det ville være gå ind af døren til en eksamen, til det grønne bord selvsikkert, smilende og klar til at give den hele armen?

(Uddannelsesinstitution, lærer eller lignende så læs her)

Som studerene har du eksamener. Nogen er du måske mere nervøse for end andre, en gang imellem er det måske en skriftlig opgave der er svær at overskue. Coaching kombineret med NLP kan hjælpe dig.

Ordet eksamen kan få “sommerfuglene” til at gå fuldstændig amok, håndfladerne bliver klamme, klappen går ned og bagefter kommer ærgelserne for du ved du havde svarene. Det er helt normalt at blive nervøs når man ved man bliver testet og vurderet, men det er ikke nogen god ide at stivne af skræk  så klappen går ned.

Hvis du er en af dem, som er nervøs for at klappen går ned, måske har du allerede prøvet det, eller det der er værre, eller synes det ville super at være i topform og klar, så du slipper for ærgelsen eller kan juble over et super resultat, så gør noget andet end det du måske har prøver før. Ring på 2122 34 64 eller skriv til birgit@elgaardcoaching.dk og få god hjælp af eksamens coaching kombineret med NLP. Coaching kan med simple teknikker fjerne din eksamensskræk, så du kan træde ind til eksamen, både skriftlige som mundtlige og give den hele armen. Du vil huske det du har lært på en helt anden måde, og  kan vise det for både lærer og censor. Og bagefter kan du slappe af og nyde følelsen af “godt gået”.

Hvis du selv eller nogen du kender har brug for at blive HELT klar til eksamen, så ring til 2122 3464 eller skriv til birgit@elgaardcoaching.dk men skynd dig, jo før du slipper eksamensangsten, jo før kan du få de resultater du fortjener.

Jeg har selv oplevet glæderne og udfordringerne ved at gennemføre en akademisk uddannelse og inden jeg nåede dertil var jeg jo også gennem folkeskolen og gymnasiet. Og hvorfor gøre det besværligt, hvis du med coaching og NLP kan få teknikker og støtte til, at nå dit uddannelsesmål på en sjovere og mere succesfuld måde.

PS. Du har alt at vinde og intet at tabe.

PPS. Er du klar ellers skynd dig at blive det. Dit studie inklusiv eksamener venter!

Graden af succes med dit coachingforløb bliver endnu større hvis du virkelig vil det. Vil du så kan du! Du vil rykke mere end du overhovedet tror er muligt.

Jeg kan bidrage med:

  • Erfaring med at coache studerende og andre elever, der er kørt fast med eksamensangst, præstationsangst eller et speciale m.v. som virker uoverskueligt.
  • At være certificeret stresscoach og dermed har effektive redskaber til gavn for dig som studerende, selv om eksamenerne står i kø.

Det, med respekt for dig og dit mål, at motivere dig, hjælpe dig med at genfinde din begejstring og få dig til at se dine muligheder og holde fast i målet, er nogle af mine nøglekompetencer og er en del af et felt jeg brænder meget for.  At coache studerende, er for mig noget af det mest spændende og meningsfyldte arbejdsfelt for en coach.