Silva Metoden

Mental træning og dynamisk meditation

Silva Metoden  består af 2 kurser på hver 2 dage. Et grundkursus og et videregående kursus. Ialt fire spændende dage med personlig udvikling i verdensklasse.

Silvalogocopy small 300x86 Silva Metoden

Silva Life System er de første to dage og Silva Intuition Training er de sidste to dage. Du skal starte med Silva Life som er grundkurset med praktisk teknikker til at opnå varige forandring i dit liv. Det bliver lettere at ændre de vaner du gerne vil forny eller helt af med. Hvis du vil helt i dybden og bliver bedre til at mærke og følge din mavefornemmelser og få inspiration til dit livsformål så er det optimalt også at fortsætte med Silva Intuition. Du kan dele forløbet over i 2x 2 dage eller du kan tage alle dagene i træk.

Ring til Birgit på 21223464 eller mail til birgit@silvametoden.dk og få en uforpligtende snak om et kursus i Silva Metoden, både for private og for arbejdspladsen. Læs nogle af overskrifterne:

guldkugle Silva MetodenSlip af med hovedpiner, søvnløshed og andre symptomer på stress

guldkugle Silva MetodenFå teknikker til at stoppe tankemylderet og i stedet tænke på det du vil have mere af

guldkugle Silva MetodenLær at slappe af og meditere dybt – hvorsomhelst og nårsomhelst

guldkugle Silva MetodenSlip af med præstationsangst/eksamensangst og dårlig selvtillid én gang for alle

guldkugle Silva MetodenLær at lære dybere og hurtigere og at huske det du har lært bedre

guldkugle Silva MetodenFå mere energi og modstandskraft, fysisk såvel som psykisk

guldkugle Silva MetodenLær at tænke som nogle af historiens største genier har gjort det

guldkugle Silva MetodenLær at sætte mål så det giver de bedste resultater hurtigst

guldkugle Silva MetodenLær at bruge intuition til at træffe bedre beslutninger

guldkugle Silva MetodenSlip af med tøven, ængstelse og uro for fremtiden

guldkugle Silva MetodenFind meningen og formålet med netop dit liv

guldkugle Silva Metoden Bliv inspireret til mere livsglæde og meget meget mere…lovegulhjertesmiley Silva Metoden

Sportsfolk har brugt mental træning i mange år. I Danmark har en af de mest succesrige trænere gennem tiderne, Ulrik Wilbek, brugt det meget med både holdboldkvinderne og mændene. Succesfulde mennesker har generelt brugt det altid. Silva Metoden bruges dagligt af millioner af mennesker i mere end 110 lande, også i Danmark. Kan Silva Metoden også være nøglen til dit gennembrud i livet? 

Ring til Birgit på 21223464 eller mail til birgit@silvametoden.dk og få en uforpligtende snak om et kursus i Silva Metoden, både for private og for arbejdspladsen.

Mange års forskning i sindets muligheder viser at nøglen til det meste af det vi ønsker os i livet – succes i familien og på jobbet, fysisk og psykisk sundhed og større velstand og lykke – er koblet til bestemte kreative sindstilstande.

Videnskabeligt  kaldes disse tilstande for Alfa og Theta fordi de er associeret til disse bestemte typer hjernebølgefrekvenser.

Vi passere igennem disse tilstande flere gange mens vi sover. Alfa kender du typisk fra lige når du vågen og lige før du falder i søvn, når ligesom fylder mellem vågen og søvn. Spørgsmålet er hvordan du også kan fungere i disse tilstande mens du er helt vågen? Og endnu vigtigere, hvordan kan du bruge dem aktivt til at overvinde dine begrænsninger og udfordringer, fjerne uønskede vaner og negative tankemønstre og berige bestemte områder af dit liv? Kort sagt en effektiv teknik til at få mere af LivsGlæden ind i dit liv og at fastholde og vedligeholde den.