FIND DIN PASSION™

12 årsjubilæum for Elgaard Coaching. En beslutning som mit passionerede jeg ikke fortryder.

Lever du et liv med passion? Hvordan gik 2015? Skal 2016 være anderledes? FIND DIN PASSIONTM forløbet er måske dit livs bedste gave til dig selv eller en du holder af!

Er det noget for dig? Læs om dit udbytte:

personlig coaching

 • Går dit hoved på arbejde, mens hjertet bliver derhjemme?
 • Ved du, at du er det forkerte sted, men ikke hvor du hellere vil være?
 • Har du tabt din passion og længes desperat efter at genfinde den?
 • Føler du, at du ikke udnytter dit fulde potentiale?
 • Er du træt af at høre dig selv tale om ”en skønne dag…”?

Hvis du kan svare ja til bare ét af disse spørgsmål, og inderst inde tror på at meningen med livet er at gøre det, du er bedst til, har mest lyst til og finder størst glæde ved, så vil du elske FIND DIN PASSION™ processen, hvor du vil blive inspireret til at lytte efter dit hjerte, og turde gå efter det, du virkelig brænder for!

Ring eller skriv til Birgit på: 21223464/birgit@elgaardcoaching.dk , hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig.

Det er ikke svært at finde sin passion, men det kræver tid til fordybelse, en sjat disciplin samt overskud og vilje til at svare på en række vigtige spørgsmål. Måske har du allerede læst Pernille Melsteds bestseller Find din passion på 4 uger? Men måske savner du stadig sparring, input og struktur og har lyst til at blive holdt i hånden og til ilden i passionsprocessen?

Som certificeret PassionCoach™ er jeg uddannet personligt af Pernille Melsted til at guide dig igennem en unik 10 ugers FIND DIN PASSION™ proces. Dette er et dybdegående, intensivt og transformerende personligt udviklingsforløb som vil ændre dit liv for altid.

Det personlige FIND DIN PASSION™ coachingforløb er skabt til dig, der har stadig ikke rigtig ved, hvad du skal være når du bliver stor, og som kan nikke genkendende til sætningen ”Jeg ved ikke, hvad jeg vil, men jeg ved, at det ikke er det her”.

Jeg lover dig, at du – efter et FIND DIN PASSION™ personligt coachingforløb – med et lettet hjerte vil sige “Nu ved jeg, hvem jeg er, hvad jeg kan og hvad jeg vil, og jeg ved også hvor jeg er på vej hen.”

Forestil dig… hvor fantastisk det vil være, at du – når FIND DIN PASSION™ processen er afsluttet:

 • har fået redskaberne til at definere et personligt drømmejob, der er skræddersyet til dine unikke talenter, interesser, drømme og værdier.
 • ikke bare er blevet klogere på hvad du skal “være”, men også ved, hvem du helt basalt “er”.
 • har været på skattejagt i dit hjerte og lært at stole på det, din krop fortæller dig
 • har identificeret hvad du elsker og er exceptionelt god til
 • har fundet dine unikke kompetencer og talenter
 • har defineret dine helt personlige Passionsledetråde
 • har en dyb forståelse for ikke bare hvad du elsker, men også hvorfor
 • har fået styrket din selvtillid og dit mod
 • har genskabt glæden og begejstringen i dit liv
 • har opdaget, at det ikke blot er muligt, men også sjovt at vække passionen til live igen!

og ikke nok med det. Forestil dig hvor værdifuldt, det vil være at:

 • vide hvad du vil have mere og mindre af generelt i dit liv
 • vide præcis hvad der motiverer dig – både på jobbet og privat
 • kunne sætte ord på det, du længes efter
 • vide præcis hvad der skal gøres mere plads til i din fritid
 • have et inspirerende Vision Map, der viser dig det liv, du drømmer om at leve samt en personlig Passionsplan og personlige Passionsankre, der fastholder dig på det, der er vigtigt for dig

Hvad siger mine klienter om find din passion™ processen?

Det har været en dejlig proces, jeg troede jeg havde fuld styr på mine ønsker/drømme, men er blevet positivt overrasket. Det har været en vidunderlig oplevelse, som det burde være alle forundt! Susanne Olsen.

Hele forløbet har været en fantastisk rejse –  det har kildet i maven undervejs, været udfordrende og succesfyldt. Det bedste har været at finde mine passionsledetråde samt få klarlagt mine værdier. Det har styrket mig og min tro på, at når jeg handler i overensstemmelse med disse, så kan jeg meget – og trives mange steder. Det var helt perfekt for mig at blive coachet over telefonen, havde det fint med ikke at skulle side overfor en. Det gav mig bedre mulighed for at sidde i egen fordybelse. Malene Beck.

FIND DIN PASSION™ processen er bygget op omkring powerfulde spørgsmål, guidede visualiseringer og afslørende øvelser, der uge for uge fører dig tættere på din passion. Du kommer i dyb kontakt med dine inderste ønsker og længsler, og din øgede bevidsthed om dig selv (og dine unikke egenskaber, kompetencer og talenter) booster din selvtillid i sjælden grad. Du kan ikke undgå andet end at gå ud af FIND DIN PASSION™ processen med en rankere ryg og et større smil.

FIND DIN PASSION™ processen består af 10 individuelle coachingsessioner + en opfølgningssession 4 uger efter session 10. Coachingen foregår typisk over telefonen, men kan også være face to face. Der vil typisk være 1 – 2 uger imellem hver session. Efter hver session får du tilsendt worksheets via e-mail med dit hjemmearbejde til næste gang. Jeg læser dine worksheets inden hver session, så jeg er optimalt forberedt og vil i processen ikke blot coache dig, men også sparre og brainstorme med dig.

Ring eller skriv til Birgit på: 21223464/birgit@elgaardcoaching.dk , hvis du har spørgsmål eller er nysgerrig.

FIND DIN PASSION™ 10 sessioner + opfølgningssession
14.500 kr. for private.
14.500 kr + moms for erhverv.

Du kan vælge at betale det fulde beløb på én gang eller betale 6.000 kr. inden første session og derefter 2 rater a 2.000 kr.

FIND DIN PASSIONTM 10 sessioner + opfølgningssession

FIND DIN RETNING 5 sessioner: Kort og intenst, giver overblik med handlingsplan.
Du kan vælge at betale det fulde beløb på én gang eller betale 3.000 kr. inden første session og derefter 2 rater a 1.250 kr.

7225 kr. for private.
7225 kr. + moms for erhverv.

PS. Hvis du allerede har fundet din passion, men blot mangler mod eller redskaber til at udleve din passionerede drøm, vil UDLEV DIN PASSION™ coachingforløbet være det helt rigtige for dig (her kan du linke til Udlev din passion forløbet)