Studiecoaching

Studerende? klik her!

Uddannnelsesinstitution? læs videre!

Kæmper din uddannelsesinstitution også med elevfrafald?

Er du lærer, formidler, studievejleder, forstander eller lignende, så møder du med stor sandsynlighed ofte, måske endda dagligt, studerende som vil droppe ud, er itvivl om det er det rigtige de laver eller  mangler motivationen. Det kan også være at det der hæmmer dem er præstationsangst, det at stå op og tale foran flere mennesker eller måske er det eksamensangsten der trykker. Uanset om det er det ene eller det andet, så kan coaching combineret med NLP være med til at fastholde de studerende og sikre at de gennemfører.

Jeg har selv oplevet glæderne og udfordringerne ved at gennemføre en akademisk uddannelse og inden da var der jo lige gymnasiet og folkeskolen. Nu har jeg en del unge studerende omkring mig og der er mange  der overvejer at droppe ud eller skifte studie, endda flere gange. Fra medierne og fra venner der er lærer, ved jeg at der er store frafaldsprocenter på de videregående uddannelser. Måske kender I til problemet, måske vil I forebygge og sikre en høj gennemførelsesprocent på netop jeres uddannelser. Men uanset årsagen så er motiverede studerende, der har et mål med deres uddannelse altid sjovere at undervise, end nogen der ville ønske de var et andet sted eller er i tvivl om at de laver det rigtige.

Flere og flere uddannelsesinstitutioner har valgt at ansætte en eller flere coaches. Ofte, både på arbejdspladsen, men også i et uddannelsesmiljø, fungere det bedre med en ekstern coach.

Jeg kan fungere som en ekstern coach og derved sikre at de studerende der bliver, er motiverede og dem der alligevel stopper kommer igang med det de brænder for.

Jeg kan bidrage med:

  • Erfaring med at coache, også studerende der er kørt fast med deres eksamensangst, speciale m.v..
  • At være certificeret stresscoach og dermed har effektive redskaber til gavn for de studerende, hvor ved produktiviteten bevares.
  • Erfaring med formidling via foredrag, samtaler og artikler.
  • God mundtlig formidling som følge af efteruddannelse i mundtlig formidling via bl.a. Udenrigsministeriets ”expat” kursus på engelsk, ”public speaker kursus” på engelsk og Master NLP har lagt grunden til indlevende og klar fremlæggelse.
  • At være to-sproget på forhandlings- og coachingniveau (engelsksproget opvækst, karriere og ægtemand).
  • Bred international professionel baggrund.
  • Både stor selvstændighed og evnen til at være en del af et team.
  • En meget engageret, kreativ og motiverende tilgang til opgaverne.
  • En åben og positiv tilgang til livet.  Min livsfilosofi er at kommunikation skal være positiv og konstruktiv.

Det, med respekt for den enkelte, at motivere, at finde begejstring og få folk til at se deres muligheder og holde fast i målet, er nogle af mine nøglekompetencer og er en del af et felt jeg brænder meget for.  At coache studerende, er for mig noget af det mest spændende og meningsfyldte arbejdsfelt for en coach.

Ring på 2122 3464 eller skriv til: birgit@elgaardcoaching.dk og hør mere.