Stressfri NU!

Vælg livsglæden til

Stress er livsglædens og arbejdsglædens fjende nr. 1

Bliv stressfri – Spred energi og effektivitet.

Det er vigtigt at huske at:

  • Du kan have  plus travlt men minus stress
  • Du kan have minus travlt men plus stress
  • Du kan have plus travlt og plus stress
  • Du kan have minus travlt og minus stress

Stress og stressede situationer er en del af livet. Det er derfor vigtigt at vi selv aktivt vælger at reagere når vi kan mærke at vi har stress. Dette er muligt når du kender dine egne stresssignaler og det bliver endnu bedre når dem omkring dig også kender typiske tegn på stress.

Hvilken dag vil du ha’ i dag?

Jeg er certificeret stresscoach og fører dig roligt og trygt fra stresset til stressfri og du lærer teknikker så du selv kan forebygge i fremtiden. Ring på 2122 3464 eller skriv til birgit@elgaardcoaching.dk og få en uforpligtende snak om du er stresset fordi du er:

  • Blevet “pausefisk” i dit eget liv
  • Mistet motivationen
  • Har for mange bolde i luften
  • Mangler struktur eller fokus

En fællesoplevelse såsom et foredrag, eller en workshop, der med udgangspunkt i din/jeres arbejdssituation, belyser stress, symptomer, hvad man selv skal være opmærksom på og hvordan alle bedst kan støtte hinanden på en god måde, give den bedste grobund for glæde og effektivitet.

Oplever du at en kollega, ven eller partner helt tydeligt er stresset, sågar ændret adfærd? Har du lyst til at sige noget, men ved ikke hvordan? En af de vigtigste måder, hvorved udviklingen af stress kan stoppes så det ikke ender med en sygemelding, er støtte og nænsomme kommentarer fra ens kollegaer, venner og partner. Ofte er den stressede ikke selv klar over, hvor galt det står til og nænsomme bemærkninger kan derfor være den eneste måde at få  ”åbnet” sine egne øjne på.

Det har en stor forebyggende virkning når en hel arbejdsplads eller afdeling har samme udgangspunkt for at forstå og håndtere stress.

Et foredrag giver en god general baggrundsviden som I så kan bruge efterfølgende.

En workshop giver en mere personlig indsigt for den enkelte og kan åbne for en hurtigere og mere dybdegående ændring af stemningen på arbejdspladsen.

Ring på 2122 3464 eller skriv til birgit@elgaardcoaching.dk og få en uforpligtende snak om det er et foredrag eller en workshop der er den rette løsning for din arbejdsplads.