Referencer

Sådan siger kunderne

”Birgit forstod min pressede situation, og det var virkelig en god fornemmelse at tale med en, der vidste, hvordan jeg havde det. Det var overskueligt fra begyndelsen, og jeg fik nogle redskaber, som jeg har meget glæde af – og stadig husker at bruge. Senere i forløbet kom der flere opgaver, som var relevante for forløbet. Birgit var god til at holde mig til ilden, når det var lidt svært. Hun er ærlig og ”skrap” på en måde, som jeg sætter pris på.
Birgit har en bred udannelse inden for coaching og selvudvikling, så hun har mange redskaber at dele ud af. Jeg har fået meget ud af mit forløb, og vil klart vende tilbage hvis jeg får brug for det.”
Kristine Strange Rykær, direktør, Th Sørensen

At høre Birgit Elgaard Bretts “Hvilken dag vil du ha’ idag?-foredrag til vores B.EN World 2013 i København var super inspirerende. Birgit har en formidabel evne via billeder, personlige historier og relaterede cases at kunne løfte sit publikum. Birgits evne til at møde sit publikum i øjenhøjde var for os som selv er formidlere meget bekræftende og inspirerende. Birgit giver sig fuldt ud og vil til enhver tid være en gevinst for sit publikum.
Torben Pedersen, arrangør

Birgit Elgaards workshop var en super god saltvandsindsprøjtning, der var mange redskaber og hele den positive tilgang gjorde foredraget specielt godt.
Elsebeth Krogh, Seniorkonsulent, COWI

Godt og vedkommende “bombardement” af ideer og forslag.
Niels E. Olsen, Markedschef, COWI

”Birgit Elgaard er en god og rolig formidler, der tydeligt ved, hvad hun taler om. Hendes coaching er relevant uanset hvem man er, og hvor man er. Hun baner vejen for et fælles sprog, en fælles forståelse og konkrete handlemuligheder.”

Gunvor B. Thomsen, int.nat. konsulent, DUF

”Nærværende og engageret med masser af konkrete eksempler og tip, sådan vil jeg beskrive Birgit Elgaards performance. Hun gør det let at forbinde teorien med ens eget liv.”
Arne Simonsen, kommunikationskonsulent, DUF

”Workshoppen hos Birgit Elgaard var meget udbytterig og overbevisende. Der var en god balance mellem det informative og faktuelle og så de konkrete råd og praktiske redskaber til, hvad jeg kan gøre for at fjerne mine frustrationer og samtidig undgå, at de udvikler sig til stress.”
L. Tørslev, projektleder, DUF

Why Coaching?

Overall, I like the approach of coaching rather than a more traditional approach to counselling because it is interactive and pro-active.  I would rather work through issues with someone like Birgit and discuss them while picking up tools along the way that can help me in my life.  I feel that coaching is a way for someone to start taking responsibility for their life and how they want to live it if they are uncertain or just need that extra push that we all sometimes need.  For me, rather than focussing on looking backwards towards the past to find blame, I would rather look forwards towards the future and find that I have the gift of life in front of my nose and how to make the most of that gift and enjoy it.
Elisabeth C, student

Birgit’s coach sessions er meget professionelle og målrettede. Hun tager hånd om én på en meget ansvarsfuld og troværdig måde, der rigtig sætter skub i udviklingsprocessen.
Helene Wulff Andersen, projektleder, Akzo Nobel

Det har været en godt oplevelse at blive coached af Birgit. Ro, energi, og indlevelse uden lige. Jeg havde svært ved at forestille mig at mine egne ressourcer ikke var længere væk. De sten der lå i vejen som jeg gang på gang stødte på er nu næsten helt væk – de fylder i hvert fald ikke meget længere.

Birgit er engageret og empatisk, det gør en forskel der kan mærkes…

For mig var det godt at blive provokeret, altså på den fede måde. Når man for en stund havner i ingenmandsland og ikke lige har fået retningssansen med… så formår Birgit ved meget kraftfulde spørgsmål at guide mig mod de mål jeg selv har formuleret!

At kunne føle nye muligheder, og klart se sit liv fra nye vinkler er en uvurderlig gave… Birgit formår at give appetit på nye udfordringer.

Nå ja, så gør det jo ikke noget at der er humor og smil.
E. L. Frandsen, Direktør