NLP

NLP er en kraftfuld metode til at gøre din motivation for at opnå resultater endnu større og stærkere.

Nogle af de mest indlysende fordele man opnår ved at bruge NLP i coaching er, at man i NLP lære at tænke i mentale og følelsesmæssige strategier. Dette har vist sig  at være et udmærket diagnotisk værktøj når du har problemer med for eksempel stress, motivation, læring og beslutninger. Desuden arbejder vi i NLP med værdier og overbevisninger på måder man ikke kender til i andre coaching- eller psykologiske retninger. En anden vinkel er at hvis et problem som præstationsangst, det at stå foran en forsamling og tale eller andre lignede ting forhindre dig i, at nå dine mål eller at starte på et drømmejob eller uddannelse, så kan vi med NLP afhjælpe disse specifikke problemer. Dette gælder også flyveskræk og fobier.

Med NLP kan vi forankre troen på at det er muligt at nå et mål som f.eks. vægttab, at slanke sig og fasteholde det, rygestop, komme i form, bestå en eksamen. Derved øges muligheden for hurtig og blivende succes markant.

Birgit’s coach sessions er meget professionelle og målrettede. Hun tager hånd om én på en meget ansvarsfuld og troværdig måde. Birgit’s NLP Coachining sætter rigtig skub i udviklingsprocessen der er nødvendig for at nå målene nu! Hvorfor udskyde ens mål, når man kan lykkes og få success nu?!
Helene Wulff Andersen, projektleder