Hvordan?

Din første session

Du kan bestille din første afklarende session ved at ringe til mig på 2122 3464 eller maile til: birgit@elgaardcoaching.dk

Når vi har aftalt tid til din første session får du tilsendt introducerende materiale.

Så bliver det spændende, du er nu igang med at tage det første skridt mod den forandring du ønsker. Du får afklaret hvad du vil fokusere på og du tager de første skridt mod målet.   

 “Tanker, der ikke resulterer i handling – forbliver en drøm”  

Du kan efter første session afgøre om sessionen skal indgå i en coachpakke og derved nå i dybden. Hvis du er blevet nysgerrig så ring til Elgaard Coaching på 2122 3464 eller mail til birgit@elgaardcoaching.dk

1. session varer ialt 90 minutter. Herefter kan sessionerne variere fra 1-3 timer, som aftales afhængig af dit behov, formål og din proces. Efter 1. møde kan sessioner med fordel foregå over telefonen eller med Skype, hvor vi kan se hinanden via kameraet i computeren eller et webcam. Både telefon- og Skypecoaching er effektivt og spare tid og kørsel. De efterfølgende sessioner er typisk på 45 -50 min.

Stresscoachingsforløb
Et stresscochingsforløb er altid som minimum 7 sessioner. Det første af 1½ timers varighed, resten 45-60 minutter. Forløbet indeholder en del meget konkrete redskaber som du straks begynder at bruge efterhånden som du bliver introduceret for dem. De kommer stille og roligt jævnt fordelt over alle 7 sessioner. Efter 7 sessioner vil du typisk være stressfri og have nogle meget letanvendelige redskaber så du kan forebygge når du i fremtiden igen “støder ind i” en stressende periode eller situation. Måske har du hørt at en stresset person  typisk ikke kan eller bør coaches i egentlig forstand, så derfor handler de første sessioner  også mere om rådgivning og om rent fysisk at få stresshormonerne ud af kroppen.

Udviklingssamtalen, velegnet et et meget afgrænset emne, f.eks. når et vigtig valg skal træffes eller du føler du er kørt fast. Samtalen vare 3 timer.

Par- og familiecoaching kan både være en enkelt session eller et forløb, både sammen og hver for sig. Trådene samledes så til sidst med respekt for alle.

Det er en fordel med et længere forløb.

Hvis du vil have vedvarende ændringer, så regn med mindst 3-6 sessioner. Det ideelle forløb for varig forandring er 9 – 12 sessioner over en periode på 3 – 4 måneder.

Fordelene er at:

  • så får du på en mere grundlæggende måde arbejdet med dine mønstre
  • så bliver denne måde at arbejde på til en integreret del af din tilværelse
  • så bliver du mere sikker på varige forandringer

Aflysning

Det er vigtigt at du overholder vores aftaler. Både i forhold til selve sessionerne, men også i forhold til aftalt hjemmeopgaver. Perioden mellem hver session er meget vigtig.

Hvis du aflyser, så gør det venligst senest 24 timer inden aftalte session på mobil: 2122 3464.

Teamcoaching

Teamcoaching skaber en forståelse for de mange perspektiver og potentialer i teamet og skaber en dyamisk enhed omkring udvikling og realisering af fælles værdier og mål.

Teamcoaching fokuserer på:

  • Hvordan bliver I mere klar på teamets mål og værdier
  • Hvordan skaber I øget motivation og bedre kommunikation
  • Hvordan skaber I en klar rolle- og ansvarsfordeling
  • Hvordan skaber I gensidig respekt og støtte i teamet

Hele teamet coaches, teamlederen coaches og det enkelte teammedlem coaches.  Der tilbydes efter aftale et særligt program for en hel teamdag.

Teamcoaching skaber fælles ansvarlighed og plads til den enkelte.

Ring til Elgaard Coaching på 2122 3464 eller mail til birgit@elgaardcoaching.dk og få en aftale.