Handelsbetingelser

Alle handler på Elgaard Coaching foregår via firmaet Elgaard Consult (CVR 32122035). Dette firma ejes af Birgit Elgaard Brett, og er registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen i 2009. Betingelserne gælder ved køb af produkter så som coaching, foredrag og workshops købt hos Elgaard Consult (Elgaard Coaching).

Betaling
Betaling til Elgaard Consult foregår med Master, Visa/Dankort via Nemtilmeld, via Easyme (Stripe) eller ved bankoverførsel. På intet tidspunkt har nogen fra Elgaard Consult adgang til dine personlige kortdata, kontonr. eller andet vedr. dit betalingskort, og vi har heller ikke mulighed for at ændre beløbets størrelse. Der kvitteres for alle betalinger via email, ligesom du kan udskrive kvittering fra Nemtilmeld.

Fysiske produkter

Bøger, CD’er og DVD’er afsendes som udgangspunkt inden for 3 arbejdsdage. Alle bestillinger af fysiske produkter tillægges 75 kroner i forsendelse uanset hvor meget du bestiller. Hvis et fysisk produkt er i restordre og derfor ikke kan afsendes indenfor 3 arbejdsdage, vil du blive orienteret. Afsender står for en eventuel udgift i forbindelse med en returvare. Kursusmanualer sælges som udgangspunkt kun i forbindelse med deltagelse på kurset.

Reklamation

I øjeblikket er webshoppen inaktiv! 

Du har 14 dages returret på fysiske varer købt i webshoppen. Plomberede varer som CD’er og DVD’er kan KUN returneres hvis plomberingen IKKE er brudt. Fysiske varer der ønskes returneret skal behandles og returneres på en måde, så de er i salgbar stand når de kommer retur. Hvis du ønsker at returnere en fysisk vare skal du blot sende den retur med pakkepost og derefter sende os pakkens trackingnr. på info@silvametoden.dk. Så snart en returnering er modtaget og godkendt tilbageføres betalingen til dit betalingskort. OBS: Du skal selv betale returportoen.

Politik om beskyttelse af personlige oplysninger: Databeskyttelse:
Når du kontakter mig i forbindelse med at du ønsker coaching eller har spørgsmål, gemmes din mail i mit mailsystem. Det gør jeg for at sikre vi senere kan huske hvad vi aftalte. Du kan altid bede mig om at blive slettet.

Jeg bekræfter at jeg er bekendt med persondataforordningen, som træder i kraft 25. maj 2018, og jeg bestræber mig på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis.

  • Jeg har ved alle sign up bokse tydeliggjort, at når du giver mig din emailadresse, skriver du dig samtidig op til mit/Silva Metodens nyhedsbrev. Man kan altid afmelde sig i bunden af alle mine nyhedsbreve.
  • Jeg har dobbelt-optin til mit nyhedsbrev, som sikrer, at kun de personer som selv har skrevet sig op, lander på min nyhedsbrevsliste.
  • Jeg opbevarer emailadresser i Campaign Monitor, som overholder GDPR’s retningslinier.
  • Jeg har indsamlet databehandleraftaler fra alle de virksomheder og fra alle de programmer jeg bruger, for at sikre personlig data fra at blive misbrugt.

Jeg opbevarer emailadresser da jeg laver online kurser, som jeg sælger online gennem nyhedsbreve. Jeg opbevarer emailadresserne indtil læseren (dig selv) afmelder sig eller indtil min virksomhed ophører. Læseren (dig) kan til enhver tid afmelde sig nederst i alle mine nyhedsbreve.

Jeg opsamler desuden data gennem Google Analytics og Facebook Pixel, som jeg bruger til at reklamere via Facebook adds.

Alle der køber coaching, foredrag, workshops handler enten gennem Nemtilmeld, hvor du kan vælge at betale med dit Dankort gennem Nets. Hos Easyme via Stribe eller via bankoverførsel. Når du handler, bliver dine oplysninger derfor gemt hos Nemtilmeld og Nets, Easyme/Stribe og banken.

Bankinformation: Danske Bank 1471 0010513065

Klager

Kan ske på birgit@elgaardcoaching.dk

Workshops

For de forskellige workshops som udbydes af Elgaard Consult er tilmeldingen bindende, men hvis du forhindres i at deltage er du velkommen til at give din plads til en anden. Du har 14 dages fortrydelsesret fra købsdato. Dog refunderes pengene ikke senere end 1 måned inden kursusstart.

Coaching

Inden du investerer i coaching, har du altid mulighed for en gratis og uforpligtende snak/coaching så du ved om vi er et match for hinanden, om kemien passer. Derfor refunderes købt coaching heller ikke. Købt coaching er gyldigt i 12 måneder, med mindre andet er aftalt på skrift.