Coaching – hvorfor?

Hemmeligheden bag livstilfredshed og succes generelt eller indenfor et bestemt område er ofte at du er afklaret med hvad du vil, hvad der er vigtigt for dig. Grunden til at coaching er så effektiv til at opnå det du vil, er at coachen  stiller spørgsmål, så du finder svaret på hvad der er vigtigt for dig, hjælper dig med at lægge en slagplan og hjælper dig med at følge den så du når målet.

Vi har alle prøvet at lægge planer, men vi nåede ikke i mål, hverdagen kom på tværs.  Man siger at det tager 1 måned at ændre en vane, men op til 3 måneder før der er skabt en ny vane. Derfor er et coachingforløb den mest effektive vej til varig succes. Du bliver ”holdt i ørerne” samtidig med at du sætter tempoet.

Elgaard coaching har et gratis tilbud til dig, prøv helt gratis og uden forpligtelser en coaching session og få mindst et tip eller redskab til at skifte din kurs så du har den retning du ønsker. Ring på 2122 3464 eller skriv til: birgit@elgaardcoaching.dk og hør mere.

Nogen vil måske hævde at det er egoistisk at bruge tid og penge på at have en personlig coach. Men! kan man ikke ligeså godt hævde at det er endnu mere egoistisk at lade være? Det er nemlig ikke kun stress der smitter! Glæde og begejstring smitter endnu mere. Når du er glad og tilfreds så er du rollemodel for din familie, dine medarbejdere og dine kollegaer. Glæde øger overskuddet, effektiviteten, giver mere sundhed, motivation og kreativitet og meget mere. Vi ved det jo godt!

Hvis ikke idag, hvornår så?

Hvis ikke dig, hvem så?

Skal 2010 være mindst lige så godt som 2009? Er der en eller flere områder af dit liv som du kunne tænke dig at justere, ændre eller lave drastisk om på?

Skal parforholdet, familielivet eller singlelivet være endnu bedre eller ændres? Det er bedst at forebygge – at handle!

Birgit Elgaard er certificeretcoach og stresscoach og coacher i henhold til de etiske regler fastlagt af ICF, den Internationale Coach Federation. (link til kontakt)

Prøv at lukke øjnene et øjeblik. Hvis du kunne vælge helt frit, hvor er du så henne om 5 – 10 år? Brug din fantasi, hvordan føles det? Hvordan er dit kærlighedsliv? Har du startet din egen virksomhed? Hvilket job har du? Hvor bor du? Læser du på dit drømmestudie, det som føre til din drømmekarriere? Hvordan har du det med dine børn?

Kræver det handling at komme derhen hvor du drømmer om at være; Hvis du fortsætter med den retning du har nu, kommer du så derhen?

Er du forældre? Lever du så som du vil ønske for dine børn at de skulle leve, er du den rollemodel du ønsker at være, eller er du snare skræmmeeksemplet for dine børn?

Der bliver hele tiden forsket i livsglæde, succes og langt liv og hvorfor det er så svært at få os alle til at spare op til alderdommen, leve sundt så vi får et raskere liv fra 40érne og frem og så videre, vi kender smøren! Der er nogen der mener at den største enkeltstående grund til at så mange af os ikke planlægger vores liv på samme niveau som vi planlægger vores ferier er at:

VI UNDERVURDERE ODDSNE/risikoen FOR VORES KOMMENDE/FREMTIDIGE SMERTER og OVERVURDERE VÆRDIEN AF VOR NUVÆRENDE KOMFORT/GLÆDE/NYDELSE/BEHAGELIGHEDER!! Fik du den?

Et eksempel: Du har måske været hos lægen eller på vægten. Du har enten fået anbefalet et vægttab eller selv besluttet at NU skal det være. Det går fint i starten, men så skal du fejre noget og der er meget lækkert mad på bordet og masser af hygge. Så er det dine tanker prøver at overbevise dig om at din nuværende nydelse er meget vigtigere end din fremtidige sundhed, og meget ofte sejre nutidens nydelse over fremtidens velvære.

Dette gælder for mange, hvis ikke alle af de vaner vi gerne vil ændre.

Har du tænkt over hvorfor nogen mennesker er glade og tilfredse, har et job de elsker og er sunde og i form? Via coaching finder du garanteret svarene og du kan straks bruge dem i dit liv og få den forandring du ønsker.

Har du tænkt over når du sammenligner dit job, dit parforhold eller mangel på samme eller dit helbred med andre omkring dig så tænker du:  ”bare det var mig”, ”hvordan gør de det?” eller ”jeg vil også”, men du rykker ikke!

Nogen har måske tænkt dem alle ofte, andre kun tænkt det om deres job eller parforhold, måske kun engang imellem om dem alle. Men de fleste af os har prøvet at have et område af vores liv som haltede i en kortere eller længere periode.

Spørgsmålet er om du gerne vil lide i længere tid, eller om du ved hjælp af en coach vil gøre kort proces på en god og konstruktiv måde, så du kan komme i gang med at nyde dit liv fuldt ud!

Måske ved du ikkeom coaching er noget for dig eller du ved ikkeom Elgaard Coaching er det rigtige valg. Deter helt forståeligt, derfor tilbyderElgaard Coaching selvfølgelig den 1. session gratis. Det er fuldstændig uforpligtende og hvem ved hvilken gave du får med hjem.