Handelsbetingelser

Alle handler på SilvaMetoden.dk foregår via firmaet Elgaard Consult (CVR 32122035). Dette firma ejes af direktør for Silva Metoden Danmark, Birgit Elgaard Brett, og er registreret i Erhvervs- og Selskabsstyrelsen i 2009. Betingelserne gælder både ved køb af Silva-produkter samt produkter så som coaching købt hos Elgaard Consult (Elgaard Coaching).

Betaling

Betaling for coaching gennemføres som udgangspunkt via en bankoverførsel til: Danske Bank, reg. 1471 konto: 0010513065.
Betalingsbetingelserne fremgår af den fremsendte faktura. Som udgangspunkt skal coachingen være betalt inden første session.

Betaling til Silva Metoden foregår med Master, Visa/Dankort via Nemtilmeld. På intet tidspunkt har nogen fra SilvaMetoden.dk adgang til dine personlige kortdata, kontonr. eller andet vedr. dit betalingskort, og vi har heller ikke mulighed for at ændre beløbets størrelse. Der kvitteres for alle betalinger via email, ligesom du kan udskrive kvittering fra Nemtilmeld.

Fysiske produkter

Bøger, CD’er og DVD’er afsendes som udgangspunkt indenfor 48 timer. Alle bestillinger af fysiske produkter tillægges 75 kroner i forsendelse uanset hvor meget du bestiller. Hvis et fysisk produkt er i restordre og derfor ikke kan afsendes indenfor 48 timer, vil du blive orienteret.

Reklamation

I øjeblikket er webshoppen inaktiv! 

Du har 14 dages returret på fysiske varer købt i webshoppen. Plomberede varer som CD’er og DVD’er kan KUN returneres hvis plomberingen IKKE er brudt. Fysiske varer der ønskes returneret skal behandles og returneres på en måde, så de er i salgbar stand når de kommer retur. Hvis du ønsker at returnere en fysisk vare skal du blot sende den retur med pakkepost og derefter sende os pakkens trackingnr. på info@silvametoden.dk. Så snart en returnering er modtaget og godkendt tilbageføres betalingen til dit betalingskort. OBS: Du skal selv betale returportoen.

Coaching

Inden du investerer i coaching, har du altid mulighed for en gratis og uforpligtende snak/coaching så du ved om vi er et match for hinanden, om kemien passer. Derfor refunderes købt coaching heller ikke. Købt coaching er gyldigt i 12 måneder, med mindre andet er aftalt på skrift.

Kurser

Din investering for at deltage i hele Silva Metoden er 5900,- (hvis du ønsker det kan du dele kurset op i Silva Life (de første to dage) og Silva Intuition (de sidste to dage). Hvis du vælger at dele kurset er prisen 3590,- pr. kursus. Du sparer altså 1100,- ved at tilmelde dig og betale hele kurset på én gang). Prisen inkluderer undervisning, kursusmanualer og retten til at gentage kurset gratis.*

Kursister som har taget det oprindelige Silva BLS-kursus (1985-2007) deltager mod behørig dokumentation gratis på Silva Life* (de første to dage), og kan i en begrænset periode deltage på Silva Intuition (de sidste to dage) for halv pris inkl. den nye kursusmanual.

Bemærk venligst at du SKAL have taget enten Silva Life kurset ELLER det klassiske BLS-kursus for at deltage i Silva Intuition kurset.

Som genganger SKAL du under tilmeldingen indtaste dit KURSISTNR. i bemærkfeltet (dit kursistnr. finder du på dit kursusbevis). Husk også under betaling at vælge ‘Genganger…’ og at indtaste dit BLS/SLS nummer som står på dit kort/certofikat. Husk at medbringe dit kursistkort og billedlegitimation på kurset.

Når du tilmelder dig modtager du med det samme en kvittering med alle praktiske informationer vedr. kurset. Gem den som for fremtidig reference

Hvis du ønsker tilmelde dig og betale med bankoverførsel tillægges beløbet 150,- for både nye og gengangere (bankinformation: Danske Bank 1471 0010513065). Tilmelding på info@silvametoden.dk.

Framelding

Som ny deltager kan du indtil 14 dage før kurset starter framelde dig ved at sende en mail med dit navn og hvilket kursus du er tilmeldt til info@silvametoden.dk. Ved framelding senere end 14 dage før kurset refunderes kursusbeløbet ikke (men da du har betalt kan du altid “gentage” kurset som genganger). Det samme gælder hvis du ikke dukker op. Som genganger kan du indtil 14 dage før kurset du har tilmeldt dig starter, få overført din tilmelding/betaling til et senere kursus indenfor de næste 6 måneder. Lokalegebyret for gengangere refunderes ikke.

Workshops

De forskellige kortere workshops som udbydes af Silva Metoden Danmark, afholdes altid af en af de danske Silvainstruktører. Tilmeldingen er bindende, men hvis du forhindres i at deltage er du velkommen til at give din plads til en anden.

* Silva Metoden er en investering for livet. Når du har deltaget i Silva Life og Silva Intuition er det gratis at gentage dem, så tit du ønsker det over hele verden og for resten af livet. Som genganger betaler du blot et mindre beløb i tilskud til lokalelejen.